Fete si baieti, femei si barbati
Anunturi online!

TERMENI SI CONDITII - Pasionale.ro

Pentru orice fel de notificari/litigii/informatii ne puteti contacta aici !

Va aducem la cunostinta ca in caz de litigii privind continutul anunturilor intreaga responsabilitate juridica va apartine. Va sfatuim sa adaugati anunturi cu continut legal doar in nume personal sau in numele celor pe care ii reprezentati legal. In cazul in care o institutie sesizata ne va solicita sa furnizam datele de identificare ale unui anunt de natura litigioasa o vom face fara nici-un fel de rezerva.

Anunturile listate in acest site sunt adaugate in exclusivitate de utilizatori. Noi* nu raspundem, civil sau penal, daca un utilizator al acestui website nu respecta legile in vigoare valabile pe teritoriul tarii din care acceseaza acest site! Fiecare utilizator sau vizitator al site-ului Pasionale.ro este direct responsabil de faptele produse voluntar sau involuntar si este obligat sa respecte legile in vigoare!

* Prin Noi se intelege responsabilii acestui site, administratori, consultanti, operatori, proprietar domeniu sau cei care gazduiesc domeniul Pasionale.ro.

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE

Site-ul, serviciile si continutul Pasionale.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract.
Daca nu acceptati termenele si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul Pasionale.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si conditiile" noastre.
Pasionale.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termene si conditiile" deoarece acest document va obliga legal.
Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Pasionale.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR

Pasionale.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de anunturi si poze atasate anunturilor.
Toate categoriile oferite de site-ul Pasionale.ro sunt afisate clar si lizibil in toate paginile site-ului.
Serviciile Pasionale.ro includ si publicitate.Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Pasionale.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Pasionale.ro (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).

Sunt de acord Nu sunt de acord Vezi politica de confidentialitate
Go to top
© 2007 - 2018 Pasionale.RO Toate drepturile rezervate!
Matimoniale din Romania, Casatorii, Prietenii, Fete si baieti in cautare de noi experiente