Fete si baieti, femei si barbati
Anunturi online!

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - Pasionale.ro

Pentru orice fel de notificari/litigii/informatii ne puteti contacta aici !

IN ATENTIA UTILIZATORILOR Pasionale.ro:
Pasionale.ro considera foarte importanta confidentialitatea datelor personale si respecta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial cu numarul 790 din data de 12 decembrie 2001.

CE INSEAMNA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE?

Politica de confidentialitate se refera la modul in care Pasionale.ro trateaza informatiile personale pe care le primeste si le colecteaza de la utilizatori. Politica de confidentialitate nu se aplica altor entitati pe care Pasionale.ro nu le controleaza sau persoanelor pe care Pasionale.ro nu le are ca angajate sau colaboratoare.

Pasionale.ro nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tau asupra Termenilor si Conditiilor. Daca vei dori sa te dezabonezi de la Newsletter-ul la care erai abonat si sa nu mai primesti mesaje din partea noastra, o poti face oricand, daca vei accesa legatura Web de dezabonare, care exista in fiecare newsletter. Dezabonarea se face automat.

Sunt de acord Nu sunt de acord Vezi termeni si conditii
Go to top
© 2007 - 2018 Pasionale.RO Toate drepturile rezervate!
Matimoniale din Romania, Casatorii, Prietenii, Fete si baieti in cautare de noi experiente